KORT OPPSUMMERT

Jeg er den klippen som du kan holde fast i når du føler at fotfestet glipper. Jeg er opptatt av det som skjer her og nå, av å finne hva det er som kan gjøre at du finner fotfestet igjen og dermed kan se hvor veien går videre.


Marit Segbø

SAMTALEPARTNER / marit@mazebo.no

Bak meg har jeg en brokete karriere innen ulike bransjer, men en ting har vært konstant: å lytte, observere, snakke og og stille spørsmål. Jeg har et genuint ønske om å forstå det som for meg virker uforståelig, og et driv til å skrive meg til forståelse.

Min styrke har vist seg å ligge i det å se merkverdigheter i kommunikasjon, påpeke det ved å stille spørsmål og, gjennom samtaler om merkverdighetene, åpne opp for nye forståelser – ikke bare for meg, men også for de jeg samtaler med.

Jeg debuterte med boken Betingelsesløst i 2010, utgitt på eget forlag. I 2020 kom Skrivetips for studenter, utgitt på Cappelen Damm Akademisk.


Marit har master i retorikk fra Universitetet i Oslo, snart en bachelor i kultur- og samfunnspsykologi, og har studert ledelse og coaching
– i tillegg til grunnmedisin, naturmedisin, hesteassistert psykoterapi & -læring.

Hun har jobbet i ulike roller innen administrasjon, og som terapeut, coach, gründer, leder, selvstendig næringsdrivende & miljøarbeider i akuttpsykiatrien.